En anden vej

Hvis du har søgt på www.enandenvej.dk og er havnet på denne side, er der en god grund til det.

Enandenvej.dk er lukket, men da siden var min, er du blevet sendt hertil.

Velkommen.

Enandenvej.dk handlede om at finde en ny vej gennem livet, hvis du skulle være kommet til et sted, hvor du ikke synes at kunne videre fra. valg

Måske er det et liv med for meget stress som snapper dig i haserne, måske har du mistet dit job, arbejdsglæden eller måske overblikket og retningsfornemmelsen i dit liv?

Måske er det drømmen om et (arbejds/studie)liv med mening og overskud, som får dig til længes efter at leve i stedet for bare at overleve?

Måske drøner tankerne rundt og gør det svært at sove? Hovedpine og træthed som forpester dagene? En diagnose eller sygdom som griber ind i dit liv?

Når du sidder fast i livet, kan det være svært at få øje på det som kan hjælpe dig videre. Når energien er på lavpunktet og hamsterhjulet snurrer, virker det helt uoverskueligt at få taget det nødvendige 1. skridt for at ændre situationen.

Jeg kalder det ”at leve livet på standby”.

Jeg har selv været der, søvnløs, modløs og helt til rotterne. Min rejse fra nulpunktet har bragt mig til et liv med glæde og med dyb mening, og det kan jeg kan hjælpe dig med – også selvom siden nu er en del af Konsulentudvikling.dk

Vil du vide mere er du altid velkommen til at kontakte mig på + 45 22 98 26 61 eller evakolle@gmail.com.